De ondernemer en zijn boekhouder...

Jij als ondernemer doet waar jij goed in bent en wilt vaak geen omkijken hebben naar de boekhouding, debiteurenbeheer en/of fiscale diensten. Daarom is het belangrijk om een goede boekhouder in jouw team te hebben. De boekhouder neemt de financiële zaken uit handen zodat jij de focus kan leggen op jouw onderneming.

Veelal wordt de keuze gemaakt om vanaf de start zelf voor de boekhouding te zorgen. In beginsel lijkt het alsof de ondernemer dan de “hoge” kosten van een boekhouder bespaart. Totdat er iets over het hoofd wordt gezien of er een boekencontrole plaatsvindt. Dan wordt er vervolgens een boekhouder ingehuurd om de administratie op orde te brengen en kost dit veel meer geld. De boekhouder kent de onderneming niet, zal de gehele boekhouding moeten nalopen, correcties moeten uitvoeren en vervolgens de boekhouding op de juiste wijze inrichten. Soms moet deze ook nog de aangiften opnieuw indienen. Uiteindelijk wordt dit een hoger kostenpost dan in eerste instantie nodig zou zijn.

Zorg er voor dat je direct bij de start een goede boekhouder hebt en voorkom dat jij je bezig moet houden met zaken dat je helemaal niet wilt.

16C6F3BA-71B6-4039-80D2-85DE88B14130_1_201_a

“ The key to succes is to start before you are ready,,


Wie zijn wij?

Procentus B.V. is een administratie- boekhoudkantoor dat meer dan 10 jaar de boekhouding en fiscale diensten van ondernemers verzorgt.
Onze cliënten zijn eigenaren van eenmanszaken, VOF’s en DGA’s met een BV en/of Holding.

“Ons doel is om de ondernemer te ontzorgen van de boekhouding en fiscale zaken,,

Hierdoor kan de ondernemer de focus leggen op de onderneming. Wij houden nauw contact met de ondernemer en brengen deze regelmatig op de hoogte omtrent cijfers en resultaten van de onderneming. Als ondernemer is het immers belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de resultaten.

Ons team beschikt over diverse expertises, denk hierbij aan business consultancy, cashflow management, winstadviseurs, fiscalisten en de juridische kennis voor het opstellen van de overeenkomsten.

Daarnaast ben je voor het oprichten van een BV, holding en/of stichting ook bij ons aan het juiste adres.
Wij verzorgen de hele oprichting en/of inbreng van eenmanszaak naar BV.

Benieuwd wat wij voor jou gaan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Awi Ramdjanamsingh

Financial Professional

Als financial professional weet Awi als geen ander de blinde vlekken in de financiën te vinden. Complexe zaken vindt hij geweldig en hij gaat er volop in om deze op te lossen. Awi’s juridische achtergrond helpt bij het opstellen van diverse overeenkomsten. Daarnaast adviseert en begeleidt Awi, als adviseur bij Firm24, ondernemers om over te stappen van eenmanszaak naar B.V.

Farahnaaz Margaret

Boekhouder | Business consultant

Als boekhouder verzorgt Farahnaaz de gehele boekhouding voor het MKB. Farahnaaz is de vraagbaak voor iedere ondernemer en zorgt voor een oplossing bij ieder obstakel. Met haar internationale ervaring helpt zij ondernemers in Suriname en zorgt zij ervoor dat ook deze ondernemers kunnen ondernemen zonder zorgen. Daarnaast is zij een kei in marketing en tevens hier draagt zij zorg voor.