Advocaten & juristen

Als advocaat of eigenaar van een advocatenkantoor is het toch niet altijd even makkelijk om alle taken soepel uit te voeren.
Zo komt het voor dat de boekhouding ook hier een terugkerende taak is dat veel tijd en energie in beslag neemt. Tijd dat jij liever investeert in het begrijpen en verdedigen van jouw cliënten en energie die je nodig hebt tijdens de zitting.
 
Voorts zal je als advocaat altijd moeten voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast zijn er ook verschillende richtlijnen voor de manier waarop jij als advocaat jouw kantoor opzet, hoe de administratie ingericht wordt en hoe jij jouw financieel beleid gaat voeren.
Je kan dan weleens de overweging maken om een goede boekhouder in te schakelen die jou verder kan helpen met het besparen van tijd en energie.
 
Bij Procentus geloven wij dat er een goede match moet zijn tussen de boekhouder en de ondernemer, waarbij de boekhouder dezelfde normen en waarden met jou deelt en daarnaast kennis bezit van de advocatuur.
 
Ben jij advocaat of ondernemer van een advocatenkantoor dan kunnen wij jou helpen met:
✅ Het automatiseren van de boekhouding.
✅ De urenregistratie.
✅ Belastingaangiften.
✅ Tips & tricks voor belastingregelingen waar jij fiscaal voordeel uit kan halen.
✅ Besparen van tijd en energie.
 
Sta jij open voor een vrijblijvend gesprek?